ΤΟΜΣΕΝ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!


ΤΟΜΣΕΝ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!
==================================

Ε.. όχι βέβαια! Δεν είναι τόσο απλό, όσο φαίνονται να την εκλαμβάνουν οι υπαλληλίσκοι του ΔΝΤ, με αρχηγό τους τον κ. Τόμσεν, και όχι μόνο: ότι, δηλαδή "το πρόγραμμα δεν βγαίνει, και να πάμε να το ομολογήσουμε στο Eurogroup"!!!!

Πρόκειται  περί αισχρής, όσο και ακαταλόγιστης  συμπεριφοράς, πρόκειται περί φαρσοκωμωδίας, πρόκειται περί προμελετημένου εγκλήματος, επειδή:

1. Το ότι το "πρόγραμμα δεν βγαίνει" ήταν ηλίου φαεινότερο από την πρώτη στιγμή. Προσπάθησα, γι αυτό  από την αρχή, και  με όλους τους τρόπους,  και συνεχώς, να αναλύσω το ΑΝΕΦΙΚΤΟ αυτού του εκτρωματικού προγράμματος: με βιβλία και άρθρα μου, ελληνικά αλλά και σε ξένες γλώσσες, καθώς και σε πολυάριθμες ομιλίες μου. Υποστήριξα, θα έλεγα με φορτικότητα και  από το πρώτο κιόλας  λεπτό  της εμφάνισης του αποτρόπαιου αυτού προγράμματος, ότι θα έπρεπε πάραυτα να καταγγελθεί και να προχωρήσουμε σε ριζική αναδιάρθρωση/αναδιαπραγμάτευσή του. Όμως,....όχι μόνο ουδείς συγκινήθηκε, αλλά επιπλέον εγώ αντιμετωπίστηκα, περίπου, ως "εχθρός του Έθνους"!  Και η πλειοψηφία των  ΜΜΕ έχαναν το χρόνο τους "εξηγώντας πως θα υλοποιηθεί το περί ου εγκληματικό  και απραγματοποίητο πρόγραμμα", ενώ παράλληλα επέλεγαν μεθοδικά ως προσκεκλημένους  τους  στα κανάλια,  δήθεν οικονομολόγους, οι οποίοι παραμύθιαζαν το λαό με νούμερα φανταστικά και ανύπαρκτα, που κατέληγαν στο ότι δήθεν  "οι θυσίες του λαού αποδίδουν". Ακόμη προχθές, επίσημα χείλη μας διαβεβαίωναν  ότι......"θα τα καταφέρουμε"!!!
2. Το τρισχειρότερο και το εντελώς  ασυγχώρητο, όμως, είναι ότι η εφαρμογή, επί ήδη τρία περίπου χρόνια,  αυτού του ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, έχει εξαθλιώσει πλήρως τον ελληνικό λαό, έχει ολοκληρωτικά διαλύσει την οικονομία, την κοινωνία, την παιδεία, τη  δημόσια διοίκηση, το κράτος Πρόνοιας, έχει επιβάλλει τη ΖΟΥΓΚΛΑ στην αγορά εργασίας, έχει κουρελιάσει την εθνική μας αξιοπρέπεια,  έχει ανεπίτρεπτα διχάσει τον ελληνικό λαό, έχει δουλοποιήσει τους εργαζόμενους με μισθούς πείνας και τριτοκοσμικούς όρους απασχόλησης, έχει κορυφώσει την ανεργία και τις κάθε μορφής ανισότητες,  έχει κατανείμει τα "ιμάτια του ελληνικού Κράτους", προκειμένου  να ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ουσιαστικά στους τοκογλύφους, με το πρόσχημα της....."αξιοποίησης της κρατικής περιουσίας"!!!!. Και, το σπουδαιότερο, έχει κονιορτοποιήσει και τις προοπτικές των νέων μας, που 7 στους 10 θέλουν να εγκαταλείψουν την κόλαση της πατρίδας μας. Για να μην αναφερθώ και στο αίσχος των ΕΟΖ στην ακριτική και τόσο εθνικά ευαίσθητη Θράκη μας.

Η μη εφαρμόσιμη υφή του παρανοϊκού, αλλά και εγκληματικού αυτού  προγράμματος, εξάλλου, ήταν πλήρως γνωστή και στους δανειστές μας, αλλά δυστυχώς και στους Έλληνες αρμόδιους. Και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ΤΟΥΣ ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ  ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Και  πως να μην ήταν, αφού με ελάχιστη  σκέψη ήταν απολύτως  κατανοητό και από  μη οικονομολόγους. Ωστόσο, οι εκάστοτε αρμόδιοι επέλεγαν συστηματικά σπουδαιοφανείς, δήθεν ειδικούς, οι οποίοι δήθεν "πάσκιζαν" για να επιτύχουν   το..... ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Και μιλούσαν επί ώρες στα τηλεοπτικά κανάλια για την….όνου σκιά.

 ΝΤΡΟΠΗ!!!! Αλλά...το φρικώδες όντως  αυτό θέμα δεν μπορεί να τελειώσει εδώ, γιατί υπάρχουν  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ όλων όσοι, εκτός και εντός της χώρας, υποστήριξαν αυτό το εξαθλιωτικό πρόγραμμα, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ότι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, οδηγώντας έναν ολόκληρο λαό στην απόγνωση και στην καταστροφή.  Επιμένω στο ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ, γιατί διαφορετικά θα ήταν μεγάλη προσβολή να υποθέσω ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ  «δεν γνώριζαν ή δεν κατανοούσαν».

Και για μεν την κυρία  Μέρκελ, ουδέποτε απέκρυψε ότι στόχος και ικανοποίησή της ήταν η «παραδειγματική μας τιμωρία». Ήθελε να «ματώσουμε».  Αλλά, οι εντός;;;Τι στόχο είχαν οι ημέτεροι, υπηρετώντας επί σχεδόν τρία χρόνια αυτό το εγκληματικό  πρόγραμμα, που δεν είχε πιθανότητες να επιτύχει ούτε σε ….100 χρόνια από σήμερα;;;



ΤΟΜΣΕΝ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!! ΤΟΜΣΕΝ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!!! Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Οκτωβρίου 02, 2012 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια